A- A A+

Alles voor uw feest, van A tot Z

Het team van traiteur De Drie Hamers heet u van harte welkom op onze website. Hier gidsen we jullie langs al onze producten en diensten. Wij verzorgen uw feest van A tot Z (muziek, eten, drank, springkasteel ... ) zoals bedrijfsrecepties, personeelsfeest, opendeurdagen, jubilea, trouw-, communie-, doopfeest, lente-en tuinfeest, buffetten, verjaardagen, clubfeesten, catering voor festivals, eetfestijnen en koffietafels.

Wij doen dit zowel bij u thuis als op eender welke locatie (zaal of bedrijf naar keuze). Ook hebben wij al een groot cliënteel opgebouwd in het leveren van bereide gerechten aan eethuizen, snackbars, tavernes ... Wij hopen dan ook dat deze site u smakelijk zal bevallen.

Nieuw in ons assortiment is de verhuur van al het nodige materiaal voor de organisatie van uw evenementen of feesten. Ontdek dit alles op deze pagina.

Geïnteresseerd? Contacteer ons dan gerust via de contactpagina van deze website!

 

nieuw in ons gamma !!!!!!

45€ PER PERSOON

RECEPTIE MET HAPJES (cava ,fruitsap,alcoholvrije mojito met warme en koude hapjes)

WALKING STARTES (MEN HEEFT DE KEUZE UIT 3 VOORGERECHTEN DIE GEPRESENTEERD WORDEN)

Soep(keuze te bespreken)

HOOFDSCHOTEL KEUZE UIT 3 SOORTEN (vlees/vis/gevogelte)

DESSERT  pannekoekenbuffet met koffie

Recepties & Buffetten

De recepties die wij verzorgen zijn zowel voor bedrijven als voor privé-aangelegenheden. De receptie duurt ongeveer 1 uur, bediening en eventueel gebruik van partytafels inbegrepen.Men kan kiezen uit de volgende aperitiefhapjes, die zowel koud als warm zijn en geserveerd worden op degustatielepeltjes of
in mini-glaasjes

Lees meer
Back to Top