0476 56 19 88

A- A A+

Voor al uw feesten

Van harte welkom op de website van Feestzaal De Vrede, gelegen in de Dorpsstraat te Gooik. In deze gemeente, ook wel parel van het Pajottenland genoemd, vindt elk feest een ideaal en authentiek kader. Onze zaal beschikt over een ruime capaciteit, van maar liefst 300 personen.

Voor eetfestijnen beperken we de zaal tot 180 personen. Voor een trouwfeest, jubileum of communiefeest gaan we tot 140, en enkel voor verjaardagen, verrassingsfeesten of fuiven gaan we tot de maximale benutting van 300 personen.

Er is een toog met maar liefst vier tapkranen en frigo's voorzien, alsook een keuken met koelkast, afwasmachine, twee friteuses en een gasvuur. De stoelen zijn voorzien van kussens, ook zijn er ronde tafels met een doorsnede van twee meter, geschikt voor maar liefst 12 personen.

Prijzen

Verjaardagsfuif 175 euro
Fuif met kaartverkoop en inkomgeld 400 euro
Zaal met keuken (feest) 225 euro per dag
Eetfestijn (afwasmachine, water en elektriciteit inbegrepen) 250 euro per dagHebt u nog een aantal vragen in verband met onze zaal, of wenst u deze meteen vast te leggen voor uw evenement? Contacteer ons dan via het telefoonnummer 0476 56 19 88 Tot binnenkort!

Back to Top